• 736518178_foto1.jpg

  Fruitpark Hotel & Spa

  Fruitpark Hotel & SpaBonegraafseweg 59
  4051 CG Ochten
  Tel: 034 - 460 77 85

    

  Nationaal Fruitpark Hotel & Spa biedt de oplossing voor zakelijke bijeenkomsten. Professionaliteit, kwaliteit, gastvrijheid, rust, luxe en ontspanning staan bij het Fruitpark Centraal. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfsbijeenkomsten, wilt u onbezorgd vergaderen, een training, cursus of workshop geven? Wij hebben de juiste locatie voor u!

  Fruitpark Hotel & Spa  Centraal gelegen
  Nationaal Fruitpark Ochten is hét adres voor elke bijeenkomst. Dit, voor Europa, unieke park staat garant voor een fantastisch verblijf voor u en uw gasten. Met de centrale ligging aan de A15 tussen Tiel en Nijmegen, voldoende gratis parkeergelegenheid, een bijzonder sfeervolle ambiance en een ervaren organisatie maken wij elke bijeenkomst tot een succes.

  Onze specialiteiten
  Natuurlijk is het park en alles wat daar bij hoort onze specialiteit. Het park is bijzonder goed te combineren met diverse activiteiten en bijeenkomsten. Zo is een vegergadering goed te combineren met een rondje midgetgolf of een rondleiding op ons park. Initiatiefnemer Floor Peters vertelt u graag alles over het park, het fruit en de regio van het Nationaal Fruitpark.

  Kort overleg
  Voor u en uw zakenrelatie is het Fruitpark Hotel ook de ideale locatie voor een kort overleg onder het genot van een hapje en een drankje of heerlijke lunch. Het vernieuwde restaurant Blossom biedt ruimte en privacy om uw overleg tot een succes te maken.

  Vier sterren superieur hotel
  Fruitpark Hotel & Spa biedt een totaal plaatje voor meerdaagse trainingen en cursussen. Overnacht bij het vier sterren superieur hotel en maak s ’avonds gratis gebruik van de wellness en spa faciliteiten. Begin de dag ontspannen bij het ontbijtbuffet met heerlijke lokale producten.

  Fruitpark Hotel & Spa
  De vergaderzalen op het Fruitpark zijn stijlvol en professioneel ingericht.
  Geniet van luxe en rust, u heeft de keuze uit onze drie zalen.


  Fruitpark zaal begane grond (zaal 1)
  De grote zaal op de begane grond beschikt over maximaal 80 zitplaatsen aan tafels. Ook is er de mogelijkheid voor uitbreiding voor recepties met statafels, tot 125 personen. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het privé terras. De zaal is licht en ruim van opzet en wordt, altijd in overleg, geheel ingericht naar uw wensen.
  De zaal is voorzien van een projectie beamer, draadloos internet, flip-over bord, laptop, whitebord, telefoontoestel, printer, kopieerapparaat, blocnote, pen/schrijfwaren, geluidinstallatie en koffie en thee faciliteiten.

  Fruitpark zaal 1e verdieping (zaal 2)
  De ruime en lichte zaal op de 1e verdieping bied ruimte over maximaal 20 zitplaatsen aan tafels. Tevens is er een zithoek gecreëerd waar in een ontspannen setting overlegd kan worden. De zaal is voorzien van een projectie beamer, draadloos internet, flip-over bord, laptop, whitebord, telefoontoestel, printer, kopieerapparaat, blocnote, pen/schrijfwaren, geluidinstallatie en koffie en thee faciliteiten.

  Directiekamer (zaal 3)
  Deze zaal bied ruimte voor 18 personen aan een ruime ovale tafel. De zaal is ruim opgezet en heeft veel daglicht. Tevens is er ook de mogelijkheid om in deze zaal buiten te vergaderen of pauze te houden op het privé terras. De zaal is voorzien van een groot beeldscherm, draadloos internet, flip-over bord, laptop, whitebord, telefoontoestel, printer, kopieerapparaat, blocnote, pen/schrijfwaren, geluidinstallatie en koffie en thee faciliteiten.


  Interesse in onze vergaderlocatie? Neem hieronder contact met ons op!