• 449043829_MMLfoto1.jpg

  Music Meeting Lounge

  Music Meeting LoungeBadlaan 1 BIS
  1182 JJ Amstelveen
  Tel: +31 (0)20 3452322
  Emailadres: vergaderen@musicmeetinglounge.nl

    

  Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderruimte waar nog lang over wordt nagepraat? Waar alles klopt, qua sfeer en beleving? En waar een dag vergaderen of trainen ook gewoon ontzettend leuk is? Dan ben je bij de Music Meeting Lounge in het gezellige Oude Dorp in Amstelveen aan het juiste adres.

  Music Meeting Lounge  Voor 20 tot 30 personen
  De Music Meeting Lounge biedt plaats aan 20-30 personen. De lounge beschikt over een extra ruimte met maar liefst 28 diverse panelen (prik- magneet- en whiteboards), een zonnig dakterras en voldoende zitjes waar in alle rust gewerkt kan worden. De locatie bevindt zich op een steenworp afstand van de Amstelveense Poel en het Amsterdamse Bos. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en de locatie is zeer goed bereikbaar.
  Deze inspirerende vergaderlocatie is niet zomaar een locatie. Achter het verhaal van de Music Meeting Lounge zit een verhaal. Een bijzonder verhaal.

  Effiecient Hotel Partner
  De Music Meeting Lounge is onderdeel van Efficient Hotel Partner; een team van hospitality consultants die al ruim twintig jaar de perfecte hotel- en vergaderaccommodaties verzorgen voor hun opdrachtgevers. Toen in 2018 in hetzelfde pand de aangrenzende ruimte vrijkwam werd er geen moment getwijfeld; dit was het ideale moment om een eigen vergaderlocatie te gaan ontwikkelen. Een uniek concept waarvoor alle creativiteit en opgedane expertise werd gebruikt. Zo ontstond de ideale vergaderlocatie met een extra verrassende bite: de aanwezigheid van een fantastische platencollectie. Een erfenis van de vader van eigenaresse Marianne.

  Music Meeting Lounge  Ode
  De Music Meeting Lounge is een ode aan hem en zijn liefde voor muziek. Marianne’s vader leed aan de ziekte van Alzheimer. In zijn laatste dagen vroeg hij tijdens ieder bezoek: ‘Beloof me dat je mijn platen nooit weggooit; die worden goud waard’. Die gouden collectie siert nu de ruimte en kan in de DJ-booth gedraaid worden. Als warming up, ice breaker, energizer, teambuilding activiteit of als cooling down ter afsluiting van een bijeenkomst. Niet voor niets heeft de Music Meeting Lounge als slogan: Don't You Forget About Me (naar de klassieker van The Simple Minds). We bezorgen jou namelijk een onvergetelijke dag!

  Beste kleinschalige vergaderlocatie van Noord-Holland
  Deze unieke locatie waar muziek stimuleert, inspireert en verbindt en waar gastvrijheid in hoofdletters wordt geschreven, is uitgeroepen tot beste kleinschalige vergaderlocatie van Noord-Holland. Een terechte bekroning voor deze onvergetelijke plek. Niet alleen exclusief en creatief, maar ook verbonden aan een mooi goed doel: Alzheimer Nederland.

  Je zou er haast een vergadering voor verzinnen …  Interesse in onze vergaderlocatie? Neem hieronder contact met ons op!