• 709820656_vergaderlocatie_rode_stoelen.jpg

  Beeld en Geluid Hilversum

  Beeld en Geluid HilversumMedia Parkboulevard 1
  1217 WE Hilversum
  Tel: 035 - 677 5555
  Emailadres: evenementen@beeldengeluid.nl

    

  Een evenement organiseren op een indrukwekkende plek? Er is geen betere locatie dan Beeld & Geluid. Niet alleen ontvangen wij jou op een inspirerende plek, ook zijn wij er om jouw evenement tot in de puntjes- en met de nodige faciliteiten te verzorgen. Zowel voor een online, een hybride als een live evenement. We hebben de expertise die ervoor zorgt dat jij volledig kan vertrouwen op een goedlopend evenement dat impact maakt.

  Onze locatie ademt media, zo loop je bij binnenkomst al over de canyon die tot 16 meter onder de grond reikt. Hier ligt het mooiste van ruim 100 jaar media in Nederland opgeslagen. Als je eenmaal in het centrum van ons Atrium aangekomen bent zie je de ‘Wall of Fame’ van de Media Industrie die tot maar liefst 26 meter hoogte reikt. Beeld & Geluid wordt ook wel het clubhuis van de media industrie genoemd en dat zorgt voor een fijne sfeer en reuring in ons gebouw. Vanaf eind 2022 kun je naast een event in één van onze theaterzalen ook jouw event in ons fonkelnieuwe mediamuseum houden. Met deze unieke nieuwe zaal maak jij indruk op je relaties of medewerkers.

  Beeld en Geluid Hilversum  Beeld & Geluid is zeer praktisch gelegen, centraal in het land op het Hilversumse Media Park op 5 minuten rijden van de A27. We hebben een bushalte en treinstation voor de deur en een parkeergarage onder het pand, zo kun je onze locatie op verschillende manier gemakkelijk bereiken.

  Maak gebruik van ons uitgebreide archief als onderdeel van jouw evenement
  We hebben alles in huis om met audiovisuele media jouw evenement vorm te geven naar jouw wensen. Wij beschikken over de middelen die jij nodig hebt om een bijeenkomst te laten slagen.

  Met het archief van Beeld en Geluid, bestaande uit 1,2 miljoen uur aan beeld en geluid, maak jij je evenement sterker. Denk bijvoorbeeld aan een ongedwongen quiz over 70 jaar televisie of een informatieve presentatie over Fake News. In ons archief vind je ondersteunend beeld voor een vermakelijke quiz of een leerzame webinar.

  #foto1#

  Verrijk je evenement of vergadering met een workshop of training
  Een workshop organiseren die iets toevoegt aan jouw evenement? Dat kan bij Beeld & Geluid. Geef je wensen aan ons door en wij brengen alles samen. Of volg samen met je collega’s een van onze workshops die je zeker bijblijven. Bijvoorbeeld een workshop Fake News, Televisie maken of ‘De Grens van de Grap’. Daarnaast bieden we de unieke VR Escape Game waarin je samen met je team in het archief duikt om een code te kraken. Geweldig voor teambuilding!

  Beeld en Geluid Hilversum  Combineer je evenement met een rondleiding
  We zijn druk aan het bouwen aan een prachtig nieuw museum, vanaf eind 2022 kun je jouw evenement combineren met een bezoek aan dit museum. Tot die tijd kun je wel een glimp opvangen van al het moois dat onze media-industrie te bieden heeft tijdens een rondleiding.  Interesse in onze vergaderlocatie? Neem hieronder contact met ons op!