• 697877332_beeld-en-geluid-den-haag1.jpg

  Beeld en Geluid Den Haag

  Beeld en Geluid Den HaagZeestraat 82
  2518 AD Den Haag
  Tel: 070 - 330 7575
  Emailadres: evenementen@beeldengeluid.nl

    

  Een evenement organiseren op een indrukwekkende plek? Er is geen betere locatie dan Beeld en Geluid Den Haag. Niet alleen ontvangen wij jou op een inspirerende plek, ook zijn wij er om jouw evenement tot in de puntjes en met de nodige faciliteiten te verzorgen; zowel voor een online, een hybride als een live evenement. We hebben de expertise die ervoor zorgt dat jij volledig kan vertrouwen op een goedlopend evenement dat impact maakt.

  Beeld en Geluid Den Haag is een pand met geschiedenis en dat zie je in alles. Bij aankomst word je verwelkomd door de indrukwekkende voorgevel. Deze vertelt alles over de tijd dat het pand fungeerde als het eerste warenhuis van Nederland: de Groote Koninklijke Bazar. Achter de gevel van een karakteristiek pand in Den Haag bevindt zich een indrukwekkende verrassing. De historische details achterin het pand gaan terug naar de tijd waarin het fungeerde als Theosofentempel. Tegelijk vinden hier de meest inspirerende en vernieuwende events plaats, waar die van jou een van is. In een van onze zalen organiseer jij het congres of de vergadering waarmee je een impact weet te maken.

  Beeld en Geluid Den Haag  Gunstig gelegen in het centrum van Den Haag is onze locatie erg goed te bereiken. Parkeer de auto in de parkeergarage op 3 minuten afstand, of neem gemakkelijk het openbaar vervoer naar deze centrale locatie.

  Maak gebruik van ons uitgebreide archief als onderdeel van jouw evenement
  We hebben alles in huis om met audiovisuele media jouw evenement vorm te geven naar jouw wensen. Wij beschikken over de middelen die jij nodig hebt om een bijeenkomst te laten slagen.

  Met het archief van Beeld en Geluid, bestaande uit 1,2 miljoen uur aan beeld en geluid, maak jij je evenement sterker. Denk bijvoorbeeld aan een ongedwongen quiz over 70 jaar televisie of een informatieve presentatie over Fake News. In ons archief vind je ondersteunend beeld voor een vermakelijke quiz of een leerzame webinar.

  Verrijk je evenement of vergadering met een workshop of training
  Een workshop organiseren die iets toevoegt aan jouw evenement? Dat kan bij Beeld & Geluid. Geef je wensen aan ons door en wij brengen alles samen. Of volg samen met je collega’s een van onze workshops die je zeker bijblijven. Bijvoorbeeld een workshop Fake News, Televisie maken of ‘De Grens van de Grap’. Daarnaast bieden we de unieke VR Escape Game, waarin je samen met je team in het archief duikt om een code te kraken. Geweldig voor teambuilding!

  Beeld en Geluid Den Haag  Combineer je evenement met een bezoek aan het museum
  Vergeet jouw evenement niet te combineren met een bezoek aan ons inspirerende museum. Dit bezoek zit bij het evenement inbegrepen, dus deze kans wil je niet mislopen. Je ontdekt welke rollen journalisten, politici en wijzelf hebben, hoe je de aandacht trekt en hoe onze werkelijkheid ‘gekleurd’ wordt door mensen die dit het beste doen.

  Een onvergetelijke ervaring tijdens een bezoek aan Beeld en Geluid Den Haag is een rondleiding in een van onze depots, waar je een unieke inkijk krijgt.


  Interesse in onze vergaderlocatie? Neem hieronder contact met ons op!