• 342327412_aristo-amsterdam-1.jpg

  Aristo Amsterdam

  Aristo AmsterdamTeleportboulevard 100
  1043 EJ Amsterdam
  Tel: 088 - 230 1020
  Emailadres: boeking@aristo.nl

    

  Aristo Amsterdam is een inspirerende en stijlvolle plek om te vergaderen of om een training, congres, heisessie, seminar of workshop te organiseren. De vergader- en trainingslocatie is perfect bereikbaar, gevestigd op een zeer prominente locatie in zakencentrum Amsterdam Sloterdijk, slechts 15 minuten van Schiphol. Tel daar de flexibele annuleringsvoorwaarden, de moderne faciliteiten en de veelzijdige Aristo Kitchen bij op en je hebt alle ingrediŽnten voor een perfecte georganiseerde bijeenkomst!

  Vergader- en trainingslocatie
  Aristo Amsterdam heeft 41 vergader- en trainingsruimtes, 2 conferentiezalen en diverse lounges en flexwerkplekken. Ook kun je een hybride bijeenkomst organiseren bij Aristo Amsterdam, een combinatie van een online en fysieke meeting. De locatie is Green Key Goud gecertificeerd dus kies je voor Aristo, dan kies je ook bewust voor duurzaamheid!

  Faciliteiten
  Alle zalen zijn flexibel ingericht en voorzien van natuurlijk daglicht. Goed voor de focus en concentratie! Naast standaard voorzieningen zoals uitstekende WiFi, een beamer of LCD-scherm, flip-over en whiteboard, heb je bij Aristo volop keuze uit moderne audiovisuele middelen, zoals een hybride set of touchscreen waarop je aantekeningen kunt maken en presenteren. Geef je wensen aan in de chat, dan adviseren wij jou direct over de meest geschikte middelen passend bij jouw bijeenkomst.

  Aristo Amsterdam  Eten en drinken
  Aristo Amsterdam beschikt over een prachtig restaurant, Aristo Kitchen. Geschikt voor ontbijt, lunch en diners. Er is een ruime variatie aan biologische en vegetarische gerechten. Iedere dag serveren we een daily fresh lunchbuffet met een dagverse soep, rijk belegde broodjes, warme maaltijd, verse sappen en meer. Aristo Kitchen houdt rekening met speciale wensen.

  Liever een wandeling maken tijdens je lunch? Kies voor ArisTo-Go! Je krijgt een rijkgevulde lunchbox en een uitgestippelde wandelroute. Lekker en gezond!

  Toegankelijkheid en parkeren
  Aristo Amsterdam ligt direct naast NS-station Amsterdam Sloterdijk en is daarom uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Aristo Amsterdam ligt vlakbij de A10 en beschikt over een eigen parkeergarage. De tarieven vind je hier: https://aristo.nl/locaties/amsterdam/bereikbaar/. Wist je trouwens dat Aristo ook vestigingen heeft in Utrecht Lunetten, Utrecht CS en Eindhoven?

  Bij Aristo word je wijzer
  Met het organiseren van een bijeenkomst ben je al druk genoeg. Dan zijn wij er om jou te ontzorgen, zodat jij je kunt focussen op de inhoud van de bijeenkomst. Aristo meeting center heeft bijna 40 jaar ervaring in hospitality, en dat merk je. De service met een glimlach van het Aristo Team is nťt dat beetje extra, waardoor het een bijeenkomst wordt om nooit te vergeten!

  Aristo Amsterdam
  Interesse in onze vergaderlocatie? Neem hieronder contact met ons op!