• 458152343_Hoogeheydefoto1.jpg

  CorsendonK Hooge Heyde

  CorsendonK Hooge HeydeSteenfortstraat 5
  2460 Kasterlee
  Tel: +32 (0)14 55 18 34
  Emailadres: info.hoogeheyde@corsendonkhotels.com

    

  Corsendonk Hooge Heyde is prachtig gelegen in een landhuis te midden van de bossen in Kasterlee. Het upscale boutique hotel werd recent helemaal vernieuwd en heeft een mooie tuin met uiterst aangenaam terras. De kleinschaligheid van Corsendonk Hooge Heyde samen met de natuur rondom zorgen ervoor dat u uw meetings of events kan beleven in alle rust.

  Twee ruime vergaderzalen met scherm en beamer alsook twee kleinere vergaderzalen met TV-scherm staan ter beschikking. Natuurlijk licht en de dennenbomen achter het raam zijn evenwel prominent aanwezig. Korte break tussen twee vergadersessies? Even pauzeren dan in één van de gezellige coffee corners.

  Lekker zomerweertje? Vergader toch gewoon buiten!
  Een openlucht vergadering gevolgd door een smakelijk barbecue op het overdekte terras of een gezellige after meeting borrel in de rustgevende tuin. De catering gebeurt bovendien volledig in-house. Blijft u nadien graag overnachten? Het boutique hotel telt 38 kamers.

  CorsendonK Hooge Heyde  Wellness Namasté
  Ontspannen na een drukke dag vol vergaderingen? Alle hotelgasten hebben gratis toegang tot de gloednieuwe wellness Namasté van Corsendonk Hooge Heyde. Ontdek nu het binnenzwembad, de infrarood sauna, de hammam of één van de andere faciliteiten.

  CorsendonK Hooge Heyde  Interesse in onze vergaderlocatie? Neem hieronder contact met ons op!