• 381224071_DeHavixhorst(62van111).jpg

  CHÂTEAUHOTEL EN -RESTAURANT DE HAVIXHORST

  CHÂTEAUHOTEL EN -RESTAURANT DE HAVIXHORSTSchiphorsterweg 34-36
  7966 AC De Schiphorst
  Tel: 0522 441 487
  Emailadres: info@dehavixhorst.nl

    

  Een vergadering in Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst is een vergadering in een écht inspirerende omgeving. Er zijn weinig plekken in Nederland waar dat zo genoeglijk kan als op Landgoed De Havixhorst in het uiterste zuiden van Drenthe. Maak kennis met ons unieke châteauhotel en restaurant.

  CHÂTEAUHOTEL EN -RESTAURANT DE HAVIXHORST  Een presentatie, een productlancering, een goed gesprek, een strategische bijeenkomst of een overleg ‘op de hei’? Elke zakelijke bijeenkomst komt veel beter tot haar recht in de mooie ambiance van châteauhotel De Havixhorst. Even ver weg van de hectiek van de werkvloer; het werkt écht. Tussendoor verwennen wij u met koffie, een werklunch of een afsluitend diner. Audiovisuele apparatuur is beschikbaar.

  CHÂTEAUHOTEL EN -RESTAURANT DE HAVIXHORST  En terwijl u hier bent, verwent u uzelf met een ontspannen wandeling door de bijzondere beeldentuin, na een heerlijk diner bij kaarslicht.

  Blijf slapen en geniet de volgende ochtend -na een heerlijk, uitgebreid Hollands ontbijt- van een verkwikkende wandeling door het schilderachtige Reestdal of verder weg in de weelderige natuur van Drenthe en Overijssel; twee van de meest groene provincies van Nederland.


  Interesse in onze vergaderlocatie? Neem hieronder contact met ons op!