• onlineVA_Vilsteren_Foto1.png

  Landgoedcentrum Vilsteren

  Landgoedcentrum VilsterenVilsterse Allee 1D
  7734 PB Vilsteren
  Tel: 0529 - 458392
  Emailadres: info@landgoedvilsteren.nl

    

  Sinds de zomer van 2007 heeft landgoed Vilsteren haar eigen landgoedcentrum. Het is gevestigd in een oude boerderij (Erve Borrink) midden in het dorp naast de kerk. De ingang zit aan de achterkant aan de Borrinkdijk. Met de komst van het landgoedcentrum heeft de boerderij een mooie, nieuwe functie gekregen en is ook het behoud van dit rijksmonument gewaarborgd. Het Landgoedcentrum is een combinatie van een informatiecentrum en een ontvangstruimte, maar wordt ook verhuurd voor onder andere vergaderingen en workshops.

  Landgoedcentrum Vilsteren  Vergaderen op een eeuwenoud particulier landgoed
  Er zijn twee zalen. Enerzijds de grote, sfeervolle Landgoedzaal beneden met open haard, beamer, scherm, wifi, geluidsinstallatie en vleugel. Daarnaast de kleinere Vechtdalzaal boven met wifi en scherm. Er kan catering verzorgd worden. Er is een goede samenwerking met Herberg de Klomp en de Vilsterij in Vilsteren. De mogelijkheden lopen uiteen van een klein, eenvoudig hapje tot een uitgebreid culinair evenement.

  Ook is het in overleg mogelijk om diverse activiteiten aan het huren van het landgoedcentrum te koppelen. Voorbeelden hiervan zijn een excursie onder begeleiding op het landgoed, een wijnproeverij, een GPS tocht, een bezoek aan de Vilsterse Molen en/of de kerk en het daadwerkelijk de handen uit de mouwen steken door bijvoorbeeld onder begeleiding van een medewerker van het landgoed in het bos of op de hei te gaan werken.

  Er is wel een heel speciale regel verbonden aan het huren van een vergaderzaal. Men is namelijk verplicht minimaal 30 minuten in het programma in te bouwen voor een lezing over het landgoed.

  Landgoedcentrum Vilsteren  Interesse in onze vergaderlocatie? Neem hieronder contact met ons op!