• 356123843_aristo-utrecht-lunetten1.jpg

  Aristo Utrecht Lunetten

  Aristo Utrecht LunettenBrennerbaan 150
  3524 BN Utrecht
  Tel: 088 - 230 1030
  Emailadres: boeking@aristo.nl

    

  Aristo Utrecht Lunetten is een inspirerende en stijlvolle plek om te vergaderen of om een training, congres, heisessie, seminar of workshop te organiseren. Aristo Utrecht Lunetten ligt direct naast het NS-station Utrecht Lunetten en is dus perfect bereikbaar. Tel daar de flexibele annuleringsvoorwaarden, de moderne faciliteiten en de veelzijdige Aristo Kitchen bij op en je hebt alle ingrediŽnten voor een perfecte georganiseerde bijeenkomst!

  Vergader- en trainingslocatie
  Aristo Utrecht Lunetten heeft 38 vergader- en trainingsruimtes, conferentiezalen, diverse break-out zones, een brainstorming area, standaard hybride faciliteiten (combinatie van een fysiek en online meeting) en flexwerkplekken. De locatie is Green Key Goud gecertificeerd dus kies je voor Aristo, dan kies je ook bewust voor duurzaamheid!

  Faciliteiten
  Alle zalen zijn flexibel ingericht en voorzien van natuurlijk daglicht. Goed voor de focus en concentratie! Naast standaard voorzieningen zoals uitstekende WiFi, een beamer of LCD-scherm, flip-over en whiteboard, heb je bij Aristo volop keuze uit moderne audiovisuele middelen, zoals een hybride set of touchscreen waarop je aantekeningen kunt maken en presenteren. Geef je wensen aan in de chat, dan adviseren wij jou direct over de meest geschikte middelen passend bij jouw bijeenkomst.

  Aristo Utrecht Lunetten  Eten en drinken
  Aristo Utrecht Lunetten beschikt over een prachtig restaurant, Aristo Kitchen. Geschikt voor ontbijt, lunch en diners. Er is een ruime variatie aan biologische en vegetarische gerechten. Iedere dag serveren we een daily fresh lunchbuffet met een dagverse soep, rijk belegde broodjes, warme maaltijd, verse sappen en meer. Aristo Kitchen houdt rekening met speciale wensen.

  Liever een wandeling maken tijdens je lunch? Kies voor ArisTo-Go! Je krijgt een rijkgevulde lunchbox en een uitgestippelde wandelroute. Lekker en gezond!

  Toegankelijkheid en parkeren
  Aristo Utrecht Lunetten ligt naast het NS-station Utrecht Lunetten en is daarom uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Aristo beschikt over een eigen parkeerplaats. De tarieven vind je hier: https://aristo.nl/locaties/utrecht-lunetten/bereikbaar/. Wist je trouwens dat Aristo ook vestigingen heeft in Amsterdam, Utrecht CS en Eindhoven?


  Bij Aristo word je wijzer
  Met het organiseren van een bijeenkomst ben je al druk genoeg. Dan zijn wij er om jou te ontzorgen, zodat jij je kunt focussen op de inhoud van de bijeenkomst. Aristo meeting center heeft bijna 40 jaar ervaring in hospitality, en dat merk je. De service met een glimlach van het Aristo Team is nťt dat beetje extra, waardoor het een bijeenkomst wordt om nooit te vergeten!

  Aristo Utrecht Lunetten  Interesse in onze vergaderlocatie? Neem hieronder contact met ons op!