• 268269844_Tekengebied_3-80.jpg

  Grandcafé | Boutique Hotel Eemland

  Grandcafé | Boutique Hotel EemlandLaarderweg 74
  3755 AR Eemens
  Tel: 035 - 53 158 64
  Emailadres: info@grandcafé-eemland.nl

    

  Ervaar de warme, persoonlijke sfeer van Boutique Hotel Eemland aan de rand van ‘t Gooi. Hèt Boutique Hotel kent een sprankelende mix van authentieke rust, een warm interieur en krachtige fotografie. De hartverwarmende en gastvrije service van het team leidt jaarlijks tot een uitgesproken hoge waarderingen door gasten. Bij ons voelt u zich thuis!

  Dit Grandcafé en Boutique Hotel is gelegen in Eemnes aan de rand van ‘t Gooi. De sfeer, warmte en intimiteit die het pand laat proeven, zijn eigenschappen die via persoonlijke waarneming voelbaar worden. Alle ruimtes die met liefde en vakmanschap naar authentiek design zijn ingericht, hebben ieder een uniek karakter.

  Grandcafé | Boutique Hotel Eemland  Onze zalen
  Reserveer een zaal of compleet arrangement in een van onze zalen. Grandcafé Eemland beschikt over drie zalen, parkeergelegenheid en twee mooie buitenterrassen. Daarnaast beschikken wij over een gemoedelijk restaurant waar u en uw gasten kunnen borrelen, lunchen en dineren. Onze zalen bieden ruimte aan 10 tot 300 gasten. Bij mooi weer kan een deel van ons terras betrokken worden bij de grootste zaal “Het Koetshuys”.
  Een persoonlijk gesprek vooraf bevelen wij altijd aan. Dan kunt u ons restaurant en de zalen bekijken en alle wensen worden besproken.

  Sfeervol en multifunctioneel
  Een succesvolle meeting begint bij een passende locatie. Wij bieden u en uw gasten een geschikte setting waarin u kunt vergaderen, brainstormen of aan teambuilding kunt werken met de beschikking over eigentijdse faciliteiten, zoals een beamer met projectscherm, flipover, gratis wifi en airconditioning. Geluidsinstallaties zijn naar uw wensen mogelijk.

  Grandcafé | Boutique Hotel Eemland  Buiten faciliteiten
  Het grote terras op de binnenplaats biedt op zomerse dagen nog een extra capaciteit en aanvulling op uw wensen. Gevoegd bij de prijsvriendelijkheid, de consequente aandacht voor kwaliteit, smaakbeleving, service, de goede toegankelijkheid ook voor mindervaliden alsmede de royale eigen parkeergelegenheid, biedt u als gast een ruime keuze. Grandcafé Boutique Hotel Eemland is voor ondernemers en verenigingen een gewilde vergader- en feestlocatie en tevens zakelijk ontmoetingspunt voor lunch, diner en borrel.

  U bent van harte welkom om in ongedwongen sfeer te genieten van onze onvergetelijke ambiance. Met een overheerlijk kopje koffie/thee met iets lekkers, borrel of lunch in de vergaderruimte of buiten op het zonnige terras zal uw vergadering compleet zijn.

  Interesse in onze vergaderlocatie? Neem hieronder contact met ons op!