• 844481252_Tekengebied_1-3-80.jpg

  B&B De Nachtdijk

  B&B De NachtdijkNachtdijk 1
  3945PK Cothen
  Tel: 030 - 635 1369
  Emailadres: welkom@denachtdijk.nl

    

  De Nachtdijk met de prachtig verbouwde hooiberg is dé plek om je met je team terug te trekken of een dag stevig en in alle rust te vergaderen. Ook is de ruimte heel geschikt voor trainingen. Het prachtige uitzicht op de weilanden met schapen en lammetjes, geeft voldoende inspiratie om er een goede bijeenkomst van te maken. Voor je “heisessie” in alle rust en privacy hoef je niet verder te rijden.


  De Hooiberg en tuin is helemaal exclusief voor jullie, want wij bieden plaats aan één bijeenkomst tegelijk. Onze gastvrijheid richten we helemaal op jullie groep maar wij laten jullie ook in alle rust jullie werk doen. De zaal is geschikt voor groepen tussen 5 en 30 personen.

  B&B De Nachtdijk  Wat kan er bij ons nog meer?
  Ook overnachten is mogelijk; blijf rustig een dagje extra genieten van de prachtige omgeving van de Kromme Rijnstreek of maak de twee of driedaagse in alle rust af met elkaar. Er zijn 5 luxe B&B kamers beschikbaar voor maximaal 12 personen.

  B&B De Nachtdijk  Verzorging
  In de vergaderruimte kun je steeds op je eigen tijd een vers bakje koffie en thee pakken. Lunch, diner, een aangeklede borrel of welke wensen je ook hebt? Wij zorgen er graag voor.

  Bereikbaarheid
  De Nachtdijk is centraal gelegen in Nederland, 6 km van Houten, 13 km van Utrecht, vlakbij de A12 en de A27, station Houten Castellum is per fiets goed te bereiken.
  Er is parkeerruimte genoeg voor iedereen.  Interesse in onze vergaderlocatie? Neem hieronder contact met ons op!