• 471877421_polders1.jpg

  Corsendonk Duinse Polders

  Corsendonk Duinse PoldersA. Ruzettelaan 195
  8370 Blankenberge
  Tel: +32 (0)50 43 24 00
  Emailadres: info.duinsepolders@corsendonkhotels.com

    

  Een ruim en rustig gelegen complex dat gastronomie, logies en zakelijke infrastructuur onder één dak verenigt; dat is het Corsendonk. Strand & zee liggen op wandelafstand van het hotel. Dankzij de mooie, grote congreszaal en verschillende vergaderzalen is Corsendonk Duinse Polders perfect voor alle meetings en bedrijfsevents!

  Corsendonk Duinse Polders verwelkomt zowel families als groepen in een hartelijke, familiale sfeer. Het team staat garant voor een warm onthaal en een heerlijke keuken. Het vakantiecentrum beschikt over 149 comfortabele kamers waarvan studio’s met kookhoek. Ze zijn allemaal uitgerust met televisie en een privé badkamer.

  Corsendonk Duinse Polders  Parkeergelegenheid en bereikbaarheid
  Onze ruime parking zorgt voor de nodige tijdswinst en een vlot onthaal. Op de ruime parking kunnen 169 wagens en 5 bussen terecht. Voor wie zich zonder wagen naar Corsendonk Duinse Polders begeeft, is er een halte van de kusttram vlak voor het domein. Spoorwegstation van Blankenberge is gelegen op 2 km van het domein.

  Corsendonk Duinse Polders  U geniet van gratis WiFi in het hele gebouw zodat uw deelnemers toch bereikbaar en up to date blijven. Indien u dit wenst, kan er ook een overnachting aan uw bezoek gekoppeld worden om zo het comfort te verhogen.


  Interesse in onze vergaderlocatie? Neem hieronder contact met ons op!