• 458152368_Turnova2.jpg

  Corsendonk Turnova

  Corsendonk TurnovaKursaalpoort 10
  2300 Turnhout
  Tel: +32 (0)14 49 44 55
  Emailadres: Info.turnova@corsendonkhotels.com

    

  Hotel Corsendonk Turnova is het 4-sterren hotel van Corsendonk Hotels gelegen in een bruisend nieuw stadsdeel vlak bij de Grote Markt in hartje Turnhout. Het hotel heeft 97 kamers waaronder ook superior kamers en suites. Alle kamers zijn voorzien van alle luxe en comfort. De kamers zijn afgewerkt in hoogwaardige, natuurlijke materialen en hebben allemaal een gezellige parket vloer.

  Meetingroom
  Het hotel beschikt over één vergaderzaal gelegen in het hotel die geschikt is tot 12 personen. De vergaderzaal is voorzien van alle comfort en audiovisuele apparatuur.

  Wellness
  Relaxeren na een drukke dag vol vergaderen? Alle hotelgasten hebben gratis toegang tot de wellness van het hotel. U kan er genieten van een sauna, infrarood en water paradise. Terwijl u tot rust komt in de relaxatieruimte kunt u genieten van een mooi zicht over de omgeving van het hippe stadsdeel Turnova. Massages kunnen op reservatie bij geboekt worden via de receptie.

  Corsendonk Turnova  Sky Venue by Corsendonk Hotels
  De nieuwste aanwinst van Corsendonk Turnova is de 'Sky Venue by Corsendonk Hotels'. Deze vergader-en eventlocatie bevindt zich op de één na hoogste verdieping van de Turnova toren en is daarmee de hoogstgelegen vergaderzaal in de regio. Naast dat deze ruimte volledig is uitgerust met de nieuwste projectie- en audiovisuele technologie heeft u er ook een adembenemend zicht.  Corsendonk Turnova  Interesse in onze vergaderlocatie? Neem hieronder contact met ons op!