• 429744265_Naamloos-2.jpg

    Vergaderen in de Hooiberg

    Vergaderen in de HooibergRuige Weide 13A
    3421 TH Oudewater
    Tel: 034 - 56 09 65
    Emailadres: welkom@vergaderenindehooiberg.com

      

    Midden in het Groene Hart, op slechts 10 minuten van de A12, ligt onze kleinschalige en groene vergaderlocatie. Landelijk gelegen en toch op een steenworp afstand van Utrecht en Den Haag.


    De Hooiberg staat privé tot jullie beschikking en biedt alle ruimte om ongestoord te kunnen werken. Vanuit de modern ingerichte vergaderruimte kijk je uit over het groen. Letterlijk ín het groen vergaderen? Neem dan plaats op het heerlijke buitenterras.

    Vergaderen in de Hooiberg



    Duurzaamheid
    Wij proberen de vergaderruimte zo duurzaam mogelijk te maken. Dat hebben wij niet alleen gedaan door goede isolatie van het gebouw, veel planten en duurzame apparatuur. Wij doen dat ook en vooral met onze zonnepanelen en warmtepomp zodat wij zoveel mogelijk schone energie gebruiken voor de installaties. Daarnaast doen we ons best een mooie groene omgeving te creëren rond de vergaderruimte waar vogels en insecten vrij spel hebben.
    Op die manier doen we recht aan de groene omgeving

    Vergaderen in de Hooiberg



    Faciliteiten
    De fijne voorzieningen zoals een brainstormwand, verrijdbaar LCD-scherm en wandbreed whiteboard zorgen ervoor dat je prettig kunt vergaderen, trainen en brainstormen. In de zomer is er een heerlijk terras om even te ontspannen tussendoor of zelfs de lunch te nuttigen. Gelegen in het Groene Hart geniet u van buitenzijn zonder ver weg te hoeven.

    Een persoonlijke en gastvrije benadering typeren de service van De Hooiberg, kom je het ook ervaren?



    Interesse in onze vergaderlocatie? Neem hieronder contact met ons op!