• 785284192_hotelfoto1.jpg

  DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen

  DoubleTree by Hilton Royal Parc SoestduinenVan Weerden Poelmanweg 4-6
  3768 MN Soest
  Tel: 035 - 603 83 83
  Emailadres: cb.soestduinen@hilton.com

    

  DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen ligt in een inspirerende bosrijke omgeving met creatieve meeting & events mogelijkheden. Ons hotel ligt naast golfbaan Soestduinen en het Nationaal Militair Museum op 20 minuten rijden van het centrum van Amersfoort en met Utrecht op 19 km afstand.

  Volledig getransformeerd
  Het recent gerenoveerde hotel met 113 kamers is volledig getransformeerd, met een natuurlijk en fris design passend bij de prachtig groene omgeving, samen met een ruim aanbod aan vernieuwde zalen. In totaal bieden wij 21 multifunctionele ruimtes met natuurlijk daglicht en bieden wij verschillende teambuildingsactiviteiten aan met het ‘Endless Possibilities’ concept. Dit is bestemd voor bedrijven die werk opnieuw vormgeven én door middel van team activiteiten willen bouwen aan een gemotiveerd team. Hierdoor hebben wij als hotel de ruime ervaring om een succesvol teambuilding evenement te creëren. Denk aan een korte break tijdens uw vergadering met een Escape room spel of een gehele Valkenier workshop.

  DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen  Milieuvriendelijke oplossingen
  Naast teambuilding mogelijkheden biedt DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen -samen met de andere Hilton hotels in Nederland- aan bedrijven de mogelijkheid om de CO2 voetafdruk van hun vergadering en evenementen te compenseren zonder bijkomende kosten. Dit initiatief is in samenwerking met South Pole Group. Het programma ondersteunt Hilton’s activiteiten om milieuvriendelijke oplossingen te bieden, om afvalstoffen te verminderen én meer lokale producten te gebruiken. Dit als onderdeel van Hilton’s ‘Travel with Purpose’ doelen om de CO2-voetafdruk te halveren en de maatschappelijke betrokkenheid te verdubbelen voor 2030. Deze projecten variëren van het (her) planten van bossen tot natuurbescherming en het opwekken van schone energie. Bij DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen gebruiken wij Light Stay om het verbruik van energie, water, koolstof en afvalstoffen van een vergadering te berekenen. LightStay is een platform van Hilton Worldwide, dat gebruikt wordt om de milieu- en maatschappelijke impact te meten. Als pionier in de gastvrijheidsindustrie berekent LightStay de geschatte CO2-voetafdruk van het evenement.


  Interesse in onze vergaderlocatie? Neem hieronder contact met ons op!