• 1071275332_DSC_3484kopie.jpg

  NDC Den Hommel

  NDC Den HommelKennedylaan 9
  3533 KH Utrecht
  Tel: 030 - 2759988

    

  Het Nationaal Denksport Centrum is een prachtig zalencentrum met een zeer gunstige ligging aan de rand van het centrum van Utrecht. Onze 150 gratis parkeerplaatsen en het uitzicht op het Amsterdam-Rijnkanaal doet je de drukte van de stad even vergeten. Dat terwijl het NDC slechts drie minuten van de snelweg ligt en 15 minuten lopen van Utrecht Centraal. Naast het zijn van de thuisbasis voor denksporters, biedt het NDC een uitgebreid assortiment aan vergadermogelijkheden.

  Gastvrijheid
  NDC Den Hommel staat bekend om haar grote gastvrijheid en uitgebreide lunch- en vergaderfaciliteiten. Er wordt geen moeite gespaard om het u als gast zo goed mogelijk naar de zin te maken. Onze visie: het creëren van een ontspannen sfeer, het uitdragen van gastvrijheid én het totaal ontlasten van de gast.

  Trainingen, vergaderingen en congressen
  De zes grote ‘speelzalen’ op de eerste verdieping -die in de avond en het weekend vooral worden gebruikt voor denksporten zoals bridge, schaken, dammen en mahjong- bieden uitstekende faciliteiten om gebruikt te worden voor trainingen, vergaderingen en congressen. De zalen zijn aan elkaar te koppelen via de verschuifbare wanden, hetgeen ons de flexibiliteit geeft om elke groep op maat te kunnen bedienen. De zalen hebben allen een grote ramenpartij wat zorgt voor veel natuurlijk daglicht. Op de tweede verdieping kan men gebruik maken van nog eens 5 kleinere vergaderzalen en boardrooms perfect geschikt voor trainingen en opleidingen. Uiteraard zijn alle zalen voorzien van de beste technische faciliteiten.

  NDC Den Hommel  Grand Café
  In ons gezellige Grand Café kunnen tot wel 200 personen gebruik maken van ons uitgebreide lunchbuffet. Ons luncharrangement bestaat uit een assortiment van luxe broden en diverse soorten beleg. Daarnaast kunt u uw eigen salade samenstellen vanuit de saladebar en serveren we dagelijks soep en vers fruit. Onze kok verrast u dagelijks met afwisselende extra’s en lekkere snacks. Het is uiteraard ook mogelijk de lunch op uw zaal te laten serveren. Bovendien bieden wij op maat gemaakte lunches aan zoals halal, biologisch of aangepast aan de dieetwensen van uw deelnemers.

  Tijdens een intensieve en productieve dag bij het NDC hebben uw gasten misschien wel zin in een verfrissend tussendoortje. Een heerlijke smoothie of gezonde fruit- en groentehapjes behoren tot de mogelijkheden. Ook is het niet nodig uw gasten met een lege maag weer de weg op te sturen. Met ons keuzemenu is er voor ieder wat wils. Vanaf 20 personen is het mogelijk een buffet te reserveren met verschillende gerechten.

  Fantastisch team
  Met een fantastisch team staan wij altijd klaar om uw dag bij het NDC te laten slagen. Wij gaan voor persoonlijk service en begrijpen als geen ander dat flexibiliteit nodig is bij het organiseren van een event. Daar - om bereiden wij elke event met de grootste zorg voor. Vanaf uw eerste contact met de sales afdeling, tot het moment van binnenkomst van uw gasten en het faciliteren van uw presentatie:het NDC denkt met u mee! Graag nodigen wij u uit een keer langs te komen in ons zalencentrum, onze gastvrijheid te ervaren en ons lunchbuffet voor te proeven.

  NDC Den Hommel  Interesse in onze vergaderlocatie? Neem hieronder contact met ons op!